Perinteitä Arvostaen

Tuotteet

Tuote #1

UUTUUS! Lähiruokapuoti: käsintehtyjä karjalanpiirakoita, pullia, kakkuja ym. Tuotteet pääosin laktoosittomia ja vähäsokerisia. Mukaanostettuina 1 € / kpl.   (Tämä on tuotteen kuvaus. Voit muokata sitä kuten haluat tai poistaa kaikki tuotteen tiedot.)

Tuote #2

Laadukkaita käsitöitä omaa tuotantoa. Sisustustekstiilejä: liinoja, essuja, pannulappuja, tyynyjä, kasseja, torkkupeittoja ym. Tulossa: villaneuleita.

Tuote #3

Tutustu kotikirppiksemme monipuoliseen valikoimaan. Uutta tavaraa saapuu säännöllisesti. Miesten ja naisten vaatteita. Isot koot! Kirjoja, astioita, askartelutarvikkeita jne.

Tuote #4

Sesonkiaikoina viinimarjoja, omenia, heinää, luonnonkiviä. Talvella joulukuusia ja ovikransseja. Tulossa: luomumansikkaa.

Tuote #5 Postikortteja ja -merkkejä, lahjakortteja

Lähetä ystävällesi terveiset Yläpihasta! Postikortteja on tällä hetkellä kuutta eri vaihtoehtoa. Myös omakuvapostimerkkejä myynnissä. Yläpihan lahjakortit ovat voimassa vuoden ajan. Summan voit päättää itse.

Tuote #6 Kuvakirja Yläpihan tilalta

Värikäs teos perinnetilan vuodesta. Kovakantinen, paksut lehdet. Hinta 35 €.  

Tuote #7 Pihan Pyrähys

Yläpihan tilakierros.pdf (3545713)

Tuote #8 Pirtin Pitopöytä

Seitsemän sortin pöytä max 35 hengelle. Hinta 18 €/hlö.

Tuote #9 Maisemanhoitopalvelu

Arvostamme vanhaa kulttuuriympäristöä ja tarjoamme maisemanhoitopalveluja Sivakan alueella. Tuntiveloitus 29 €. Yhteydenotot 0505994630 tai ylapihantila@gmail.com.

Yhteystiedot

Yläpihan Tila

ylapihantila@gmail.com

Peri-Sivakantie 250
75700 VALTIMO

050 599 4630

Hakusivu

© 2019 Yläpihan tila

Luo nettisivusto ilmaiseksiWebnode