Tervetuloa Hannes Häkkisen vanhalle sukutilalle Peri-Sivakan Yläpihaan! Maatilamme sijaitsee komeissa pohjoiskarjalaisissa vaaramaisemissa Nurmeksen Valtimolla Sivakkavaaran kylässä. 

Kesäkahvila, valokuvanäyttely, myymälä , kirpputori ja kotimuseo ovat auki päivittäin klo 12-17. kesä-elokuussa 2022.. Lapsille leluja ja piirustustarvikkeita. Opastetut pihakierrokset klo 13-14. https://aksytammat.fi/p/90/opastetut-kierrokset/ylapihan-tila---pihan-pyrahdys  Maisematakuu!

Tarvitsetko rauhallisen vuosikokouspaikan yhdistyksellesi? Tai juhlapaikan pienelle perhetilaisuudelle? Ota yhteyttä! Meiltä saat sähköt laitteillesi, keittolounaan, pulla- tai kakkukahvit. Pirttiin sopii mukavasti n. 20 henkeä.  Puh/WhatsApp 358505994630 tai mailto:ylapihantila@gmail.com

Muistoja Sivakasta kertovaan kyläkirjaan otetaan vastaan  mailto:sivakankylakirja@gmail.com Kiitokset kaikille mukana oleville! 

 Maatilalla toimii kesäkahvilaTarjolla tuoretta kahvia, teetä, kaakaota, mehua, limsaa ja jäätelöä. Leikkinurkkauksessa piirrustustarvikkeita, keppiheppa ja leluja. Keittolounas tilauksesta puh 050 599 4630 tai ylapihantila@gmail.com. Tilamyymälässä paikallisia käsitöitä ja lahjatavaraa. Kotikirppis. Leivonnaisia tilauksesta puh 050 599 4630 tai ylapihantila@gmail.com. 


UUTUUS! Voit antaa ystävällesi Yläpihan lahjakortin. Summan päätät itse. Kortti on voimassa kaksi vuotta. 

 Bed & Breakfast 2 X 2  hengen huoneissa.  https://www.booking.com/hotel/fi/ylapihan-tila.fi.html


Arvokkaassa kulttuuriympäristössä kotimuseo, komea näköala ja opastetut pihakierrokset 


Vastasmännikön muinaiskalmisto ja Itkukivi sijaitsevat Yläpihan tilan mailla. 


Tagit #kesäkahvila #kahvila #tilamyymälä #paikallistuote #Yläpihantila #Sivakka #Valtimo #pohjoiskarjala #maatila #perinnemaisema #kulttuuriympäristömme #sukutila  


Our English speaking guests can find more information about us https://www.ylapiha-farm.webnode.fi

(Tähän uutisia, alennuksia, tarjouksia)Uutiset

Leivonnaisia Take Away -palvelusta

26.01.2022 19:02
Tässä täytyy muistaessaan laittaa toinenkin julkaisu. Tilaa meiltä laadukkaat ja taatusti tuoreet karjalanpiirakat, lettipitkot, vegemunkit, pikkupullat ja kuivakakut. Toimitusaika 2 vrk. Tule hakemaan paikan päältä! Näin estämme koronatartuntojen leviemisen. 

Koronapäivitys

26.01.2022 18:57
Olemme pahentuneen Covid-19 pandemian vuoksi rajoitetusti auki. Täällä voi käydä kuvaamassa perinnemaisemia. Kuvia saa julkaista Facebookissa ym. Verkkokauppa toimii normaalisti. Nopeimmin saat meihin yhteyden WhatsAppilla 358505994630. Mustin Päiväkirjaa ja Sivakkalaisia Kansantarinoita on...

Sivakan kylätoimikunnalle 2000 euron lahjoitus

05.01.2022 11:46
Sivakkalainen Marjo-Riina Häkkinen voitti Pohjois-Karjalan maakuntaliiton hyväntwkeväisyysarvonnassa 2000 euroa ja hän lahjoittaa sen Sivakan kylätoimikunnalle. Raha tuli tarpeeseen. 
<< 5 | 6 | 7 | 8 | 9 >>