Tervetuloa Hannes Häkkisen vanhalle sukutilalle Peri-Sivakan Yläpihaan! Maatilamme sijaitsee komeissa pohjoiskarjalaisissa vaaramaisemissa Nurmeksen Valtimolla Sivakkavaaran kylässä. 

Kesäkahvila, valokuvanäyttely, myymälä , kirpputori ja kotimuseo ovat syyskaudella auki tilauksesta. . Lapsille leluja ja piirustustarvikkeita. Opastetut pihakierrokset klo 13-14. https://aksytammat.fi/p/90/opastetut-kierrokset/ylapihan-tila---pihan-pyrahdys  Maisematakuu!

Tarvitsetko rauhallisen vuosikokouspaikan yhdistyksellesi? Tai juhlapaikan pienelle perhetilaisuudelle? Ota yhteyttä! Meiltä saat sähköt laitteillesi, keittolounaan, pulla- tai kakkukahvit. Pirttiin sopii mukavasti n. 20 henkeä.  Puh/WhatsApp 358505994630 tai mailto:ylapihantila@gmail.com

Muistoja Sivakasta kertovaan kyläkirjaan otetaan vastaan joulukuun loppuun asti mailto:sivakankylakirja@gmail.com Kiitokset kaikille mukana oleville! 

 Maatilalla toimii kesäkahvilaTarjolla tuoretta kahvia, teetä, kaakaota, mehua, limsaa ja jäätelöä. Leikkinurkkauksessa piirrustustarvikkeita, keppiheppa ja leluja. Keittolounas tilauksesta puh 050 599 4630 tai ylapihantila@gmail.com. Tilamyymälässä paikallisia käsitöitä ja lahjatavaraa. Kotikirppis. Leivonnaisia tilauksesta puh 050 599 4630 tai ylapihantila@gmail.com. 


UUTUUS! Voit antaa ystävällesi Yläpihan lahjakortin. Summan päätät itse. Kortti on voimassa kaksi vuotta. 

 Bed & Breakfast 2 X 2  hengen huoneissa.  https://www.booking.com/hotel/fi/ylapihan-tila.fi.html HUOMIO KYLMÄNÄ VUODENAIKANA MAJOITTUJAT! Ottakaa mukaan kunnolliset talvikauden makuupussit, sillä kamarit ovat viileitä. Rakennusvirheet vuoksi lämpö ei pysy rakennuksen sisällä. 


Arvokkaassa kulttuuriympäristössä kotimuseo, komea näköala ja opastetut pihakierrokset 


Vastasmännikön muinaiskalmisto ja Itkukivi sijaitsevat Yläpihan tilan mailla. 


Tagit #kesäkahvila #kahvila #tilamyymälä #paikallistuote #Yläpihantila #Sivakka #Valtimo #pohjoiskarjala #maatila #perinnemaisema #kulttuuriympäristömme #sukutila  


Our English speaking guests can find more information about us https://www.ylapiha-farm.webnode.fi

(Tähän uutisia, alennuksia, tarjouksia)Uutiset

Raivaustalkoot la 10.9.2022

05.09.2022 00:00
Muistatteko tämän Pohjorinteen niityn, jolla oli mesenaattikampanjs? Emme ole vielä saaneet kivenraivaajia lohkolle ja se pääsi pusikoitumaan uudelleen. Etsimme uutta kaivinkoneyrittäjään töihin, mutta ennen koneen tuloa alueelle kasvaneet vesakot olisi poistettava. Pidämme Lähiruokapäivänä...

Potakkajuhlat perjantaina

30.08.2022 08:57
Olemme Nurmeksen Potakkajuhlilla ensi perjantaina klo 12.00 alkaen. Myynnissä leivonnaisia ja puutarhamarjoja. Maksutapa käteinen, verkkopankki tai MobilePay. Tervetuloa ostoksille! Pirtti on auki tilauksesta puhelin tai WhatsApp 358505994630. 

Viinimarjakausi on alkanut

18.08.2022 13:24
Saimme tänään niitettyä viinimarjapensaiden ympärykset. Toimintamme Valtimon kirkonkylälle käsinpoimittuapunaherukkaa 5 kg:n laatikoissa 20 €. Ja mustaherukkaa 30 € / 5 kg. Tekstari tai WhatsApp 0505994630 
<< 5 | 6 | 7 | 8 | 9 >>