Tervetuloa Hannes Häkkisen sukutilalle Yläpihaan! Maatilamme sijaitsee komeissa pohjoiskarjalaisissa vaaramaisemissa Nurmeksessa Valtimon pitäjässä Sivakkavaaran kylässä. Olemme auki  tilauksesta puhelin tai WhatsApp . 0505994630 . 

Kesäkahvila, valokuvanäyttely, myymälä , kirpputori ja kotimuseo ovat auki ke-su klo 12-17. kesä-elokuussa 2022.. Opastetut pihakierrokset ke, to ja la klo 13-14. Maisematakuu!

Tarvitsetko rauhallisen vuosikokouspaikan yhdistyksellesi? Ota yhteyttä! Meiltä saat sähköt laitteillesi, pullakahvit ja tarvittaessa pikku purtavaa. Pirttiin sopii mukavasti n. 20 henkeä. 

Muistoja Sivakasta kertovaan kyläkirjaan otetaan vastaan heinäkuuhun 2022 asti. mailto:sivakankylakirja@gmail.com Kiitokset kaikille mukana oleville! 

 Maatilalla toimii kesäkahvilaTarjolla tuoretta kahvia, teetä, kaakaota, mehua, limsaa ja jäätelöä. Leikkinurkkauksessa piirrustustarvikkeita, keppiheppa ja leluja. Keittolounas tilauksesta puh 050 599 4630 tai ylapihantila@gmail.com. Tilamyymälässä paikallisia käsitöitä ja lahjatavaraa. Kotikirppis. Leivonnaisia tilauksesta puh 050 599 4630 tai ylapihantila@gmail.com. 


UUTUUS! Voit antaa ystävällesi Yläpihan lahjakortin. Summan päätät itse. Kortti on voimassa kaksi vuotta. 

 Bed & Breakfast hengen huoneissa.  


Arvokkaassa kulttuuriympäristössä kotimuseo, komea näköala ja opastetut pihakierrokset 


Vastasmännikön muinaiskalmisto ja Itkukivi sijaitsevat Yläpihan tilan mailla. 


Tagit #kesäkahvila #kahvila #tilamyymälä #paikallistuote #Yläpihantila #Sivakka #Valtimo #pohjoiskarjala #maatila #perinnemaisema #kulttuuriympäristömme #sukutila  


Our English speaking guests can find more information about us https://www.ylapiha-farm.webnode.fi

(Tähän uutisia, alennuksia, tarjouksia)Uutiset

Toimintamme on väliaikaisesti tauolla

08.02.2022 21:32
Yläpihan emäntä odottaa pääsyä silmäleikkaukseen ja tästä johtuen toimintamme on rajoitettua. Yritämme palvella teitä mahdollisimman pian. Pahoittelemme tilannetta. 

Vastaa kyselyyn luonnon monimuotoisuuden vaalimisesta

26.01.2022 19:46
Meille täällä Häkkilän Yläpihassa on tärkeä osa konseptia luonnon monimuotoisuuden vaaliminen. Kylällä maata omistaville asia ei juurikaan ole merkityksellinen. Miten saisimme heille tietoa tästä asiasta? Vastaa tähän kyselyyn ja vaikuta! https://forms.office.com/r/nyWJ6bKNiE

Leivonnaisia Take Away -palvelusta

26.01.2022 19:02
Tässä täytyy muistaessaan laittaa toinenkin julkaisu. Tilaa meiltä laadukkaat ja taatusti tuoreet karjalanpiirakat, lettipitkot, vegemunkit, pikkupullat ja kuivakakut. Toimitusaika 2 vrk. Tule hakemaan paikan päältä! Näin estämme koronatartuntojen leviemisen. 
<< 3 | 4 | 5 | 6 | 7 >>