Tervetuloa Hannes Häkkisen vanhalle sukutilalle Peri-Sivakan Yläpihaan! Maatilamme sijaitsee komeissa pohjoiskarjalaisissa vaaramaisemissa Nurmeksen Valtimolla Sivakkavaaran kylässä. 

Kesäkahvila, valokuvanäyttely, myymälä , kirpputori ja kotimuseo ovat auki päivittäin klo 12-17. kesä-elokuussa 2022.. Lapsille leluja ja piirustustarvikkeita. Opastetut pihakierrokset klo 13-14. https://aksytammat.fi/p/90/opastetut-kierrokset/ylapihan-tila---pihan-pyrahdys  Maisematakuu!

Tarvitsetko rauhallisen vuosikokouspaikan yhdistyksellesi? Tai juhlapaikan pienelle perhetilaisuudelle? Ota yhteyttä! Meiltä saat sähköt laitteillesi, keittolounaan, pulla- tai kakkukahvit. Pirttiin sopii mukavasti n. 20 henkeä.  Puh/WhatsApp 358505994630 tai mailto:ylapihantila@gmail.com

Muistoja Sivakasta kertovaan kyläkirjaan otetaan vastaan  mailto:sivakankylakirja@gmail.com Kiitokset kaikille mukana oleville! 

 Maatilalla toimii kesäkahvilaTarjolla tuoretta kahvia, teetä, kaakaota, mehua, limsaa ja jäätelöä. Leikkinurkkauksessa piirrustustarvikkeita, keppiheppa ja leluja. Keittolounas tilauksesta puh 050 599 4630 tai ylapihantila@gmail.com. Tilamyymälässä paikallisia käsitöitä ja lahjatavaraa. Kotikirppis. Leivonnaisia tilauksesta puh 050 599 4630 tai ylapihantila@gmail.com. 


UUTUUS! Voit antaa ystävällesi Yläpihan lahjakortin. Summan päätät itse. Kortti on voimassa kaksi vuotta. 

 Bed & Breakfast 2 X 2  hengen huoneissa.  https://www.booking.com/hotel/fi/ylapihan-tila.fi.html


Arvokkaassa kulttuuriympäristössä kotimuseo, komea näköala ja opastetut pihakierrokset 


Vastasmännikön muinaiskalmisto ja Itkukivi sijaitsevat Yläpihan tilan mailla. 


Tagit #kesäkahvila #kahvila #tilamyymälä #paikallistuote #Yläpihantila #Sivakka #Valtimo #pohjoiskarjala #maatila #perinnemaisema #kulttuuriympäristömme #sukutila  


Our English speaking guests can find more information about us https://www.ylapiha-farm.webnode.fi

(Tähän uutisia, alennuksia, tarjouksia)Uutiset

Pihan Pyrähys nyt kolmena päivänä

21.02.2022 22:27
Moikka moi täälltä Yläpiha Farm ilta! Kesäkauden ohjelma on kovaa vauhtia suunnitteilla. Uutuus! Opastetut pihakierrokset kesä-elokuussa ovat peräti kolmena päivänä viikossa eli ke, to ja la klo 13.00-14.00. Tervetuloa! 

Toimintamme on väliaikaisesti tauolla

08.02.2022 21:32
Yläpihan emäntä odottaa pääsyä silmäleikkaukseen ja tästä johtuen toimintamme on rajoitettua. Yritämme palvella teitä mahdollisimman pian. Pahoittelemme tilannetta. 

Vastaa kyselyyn luonnon monimuotoisuuden vaalimisesta

26.01.2022 19:46
Meille täällä Häkkilän Yläpihassa on tärkeä osa konseptia luonnon monimuotoisuuden vaaliminen. Kylällä maata omistaville asia ei juurikaan ole merkityksellinen. Miten saisimme heille tietoa tästä asiasta? Vastaa tähän kyselyyn ja vaikuta! https://forms.office.com/r/nyWJ6bKNiE
<< 4 | 5 | 6 | 7 | 8 >>