Tervetuloa Hannes Häkkisen sukutilalle Yläpihaan! Maatilamme sijaitsee komeissa pohjoiskarjalaisissa vaaramaisemissa Nurmeksessa Valtimon pitäjässä Sivakkavaaran kylässä. Olemme auki  tilauksesta puhelin tai WhatsApp . 0505994630 . 

Kesäkahvila, valokuvanäyttely, myymälä , kirpputori ja kotimuseo ovat auki ke-su klo 12-17. kesä-elokuussa 2022.. Opastetut pihakierrokset ke, to ja la klo 13-14. Maisematakuu!

Tarvitsetko rauhallisen vuosikokouspaikan yhdistyksellesi? Ota yhteyttä! Meiltä saat sähköt laitteillesi, pullakahvit ja tarvittaessa pikku purtavaa. Pirttiin sopii mukavasti n. 20 henkeä. 

Muistoja Sivakasta kertovaan kyläkirjaan otetaan vastaan heinäkuuhun 2022 asti. mailto:sivakankylakirja@gmail.com Kiitokset kaikille mukana oleville! 

 Maatilalla toimii kesäkahvilaTarjolla tuoretta kahvia, teetä, kaakaota, mehua, limsaa ja jäätelöä. Leikkinurkkauksessa piirrustustarvikkeita, keppiheppa ja leluja. Keittolounas tilauksesta puh 050 599 4630 tai ylapihantila@gmail.com. Tilamyymälässä paikallisia käsitöitä ja lahjatavaraa. Kotikirppis. Leivonnaisia tilauksesta puh 050 599 4630 tai ylapihantila@gmail.com. 


UUTUUS! Voit antaa ystävällesi Yläpihan lahjakortin. Summan päätät itse. Kortti on voimassa kaksi vuotta. 

 Bed & Breakfast hengen huoneissa.  


Arvokkaassa kulttuuriympäristössä kotimuseo, komea näköala ja opastetut pihakierrokset 


Vastasmännikön muinaiskalmisto ja Itkukivi sijaitsevat Yläpihan tilan mailla. 


Tagit #kesäkahvila #kahvila #tilamyymälä #paikallistuote #Yläpihantila #Sivakka #Valtimo #pohjoiskarjala #maatila #perinnemaisema #kulttuuriympäristömme #sukutila  


Our English speaking guests can find more information about us https://www.ylapiha-farm.webnode.fi

(Tähän uutisia, alennuksia, tarjouksia)Uutiset

Pääsyä leikkaukseen odotellaan

08.03.2022 18:14
Yläpihan kahvinkeittäjä odottaa silmäleikkaukseen pääsyä kolmatta kuukautta. Kahvio ei näin ollen ole auki. Toivotaan että kesään mennessä on silmät saatu korjattua. Muistoja ja vanhoja valokuvia otetaan vastaan Sivakasta kirjoitettavaan kyläkirjaan aina kesäkuuhun asti. Kuvassa Häkkilän Yläpihan...

Olemme booking.comissa

25.02.2022 20:01
Liityimme äskettäin kansainväliseen majoituspalvelu järjestäjään booking.comiin. Vuokraamme 2 kpl kahden hengen huoneita. Päärakennuksen huoneissa on lämmitys että voi majoittua talvisaikaan. Myös suihku ja wc löytyvät. Ulkorakennuksessa täytyy käyttää talvimakuupusseja majoittumiseen, sillä talo...

Pihan Pyrähys nyt kolmena päivänä

21.02.2022 22:27
Moikka moi täälltä Yläpiha Farm ilta! Kesäkauden ohjelma on kovaa vauhtia suunnitteilla. Uutuus! Opastetut pihakierrokset kesä-elokuussa ovat peräti kolmena päivänä viikossa eli ke, to ja la klo 13.00-14.00. Tervetuloa! 
<< 2 | 3 | 4 | 5 | 6 >>