Tervetuloa Hannes Häkkisen sukutilalle Yläpihaan! Maatilamme sijaitsee komeissa pohjoiskarjalaisissa vaaramaisemissa Nurmeksessa Valtimon pitäjässä Sivakkavaaran kylässä. Olemme auki  tilauksesta puhelin tai WhatsApp . 0505994630 . 

Kesäkahvila, valokuvanäyttely, myymälä , kirpputori ja kotimuseo ovat auki ke-su klo 12-17. kesä-elokuussa 2022.. Opastetut pihakierrokset ke, to ja la klo 13-14. Maisematakuu!

Tarvitsetko rauhallisen vuosikokouspaikan yhdistyksellesi? Ota yhteyttä! Meiltä saat sähköt laitteillesi, pullakahvit ja tarvittaessa pikku purtavaa. Pirttiin sopii mukavasti n. 20 henkeä. 

Muistoja Sivakasta kertovaan kyläkirjaan otetaan vastaan heinäkuuhun 2022 asti. mailto:sivakankylakirja@gmail.com Kiitokset kaikille mukana oleville! 

 Maatilalla toimii kesäkahvilaTarjolla tuoretta kahvia, teetä, kaakaota, mehua, limsaa ja jäätelöä. Leikkinurkkauksessa piirrustustarvikkeita, keppiheppa ja leluja. Keittolounas tilauksesta puh 050 599 4630 tai ylapihantila@gmail.com. Tilamyymälässä paikallisia käsitöitä ja lahjatavaraa. Kotikirppis. Leivonnaisia tilauksesta puh 050 599 4630 tai ylapihantila@gmail.com. 


UUTUUS! Voit antaa ystävällesi Yläpihan lahjakortin. Summan päätät itse. Kortti on voimassa kaksi vuotta. 

 Bed & Breakfast hengen huoneissa.  


Arvokkaassa kulttuuriympäristössä kotimuseo, komea näköala ja opastetut pihakierrokset 


Vastasmännikön muinaiskalmisto ja Itkukivi sijaitsevat Yläpihan tilan mailla. 


Tagit #kesäkahvila #kahvila #tilamyymälä #paikallistuote #Yläpihantila #Sivakka #Valtimo #pohjoiskarjala #maatila #perinnemaisema #kulttuuriympäristömme #sukutila  


Our English speaking guests can find more information about us https://www.ylapiha-farm.webnode.fi

(Tähän uutisia, alennuksia, tarjouksia)Uutiset

Torilla tavataan

15.05.2022 19:29
Hei hei! Talvi se akusta virrat vei. Täällä nyttwn ollaan latautumassa oikein porukalla, mikäli jo seuraat meidän TikTokeja häshtägillä @ylapihantila. Toivottavasti pääsee kohta torille myymään. Seuraa ilmoitteluamme! 

Uusi mainosvideo

04.05.2022 00:03
Latasimme kesäkauden alkajaisiksi uuden mainosvideon TikTokiin. Filmissä esiteltyjen lisäksi meillä toimii Bed&Breakfast, kotimuseo, opastetut pihakierrokset, kotileipomo ja Keittolounas. Maisematakuu! Ja videon pääset katsomaan tästä https://vm.tiktok.com/ZMLtnCNxe/

Silmät kuntoon

30.04.2022 01:18
Hellurei ja hellät tunteet! Kesäkahvilatyöntekijä sai silmänsä kuntoon viime maanantaina. Mutta miinus nelosesta totuttelu plus kakkoseen vie oman aikansa. Olisi mukavaa päästä torille myymään kun siellä kauppa käy paremmin kuin täällä erämaassa. Kalliita remontteja on tiedossa. Pirtin...
<< 1 | 2 | 3 | 4 | 5 >>