Tervetuloa Hannes Häkkisen vanhalle sukutilalle Peri-Sivakan Yläpihaan! Maatilamme sijaitsee komeissa pohjoiskarjalaisissa vaaramaisemissa Nurmeksen Valtimolla Sivakkavaaran kylässä. 

Kesäkahvila, valokuvanäyttely, myymälä , kirpputori ja kotimuseo ovat syyskaudella auki tilauksesta. . Lapsille leluja ja piirustustarvikkeita. Opastetut pihakierrokset klo 13-14. https://aksytammat.fi/p/90/opastetut-kierrokset/ylapihan-tila---pihan-pyrahdys  Maisematakuu!

Tarvitsetko rauhallisen vuosikokouspaikan yhdistyksellesi? Tai juhlapaikan pienelle perhetilaisuudelle? Ota yhteyttä! Meiltä saat sähköt laitteillesi, keittolounaan, pulla- tai kakkukahvit. Pirttiin sopii mukavasti n. 20 henkeä.  Puh/WhatsApp 358505994630 tai mailto:ylapihantila@gmail.com

Muistoja Sivakasta kertovaan kyläkirjaan otetaan vastaan joulukuun loppuun asti mailto:sivakankylakirja@gmail.com Kiitokset kaikille mukana oleville! 

 Maatilalla toimii kesäkahvilaTarjolla tuoretta kahvia, teetä, kaakaota, mehua, limsaa ja jäätelöä. Leikkinurkkauksessa piirrustustarvikkeita, keppiheppa ja leluja. Keittolounas tilauksesta puh 050 599 4630 tai ylapihantila@gmail.com. Tilamyymälässä paikallisia käsitöitä ja lahjatavaraa. Kotikirppis. Leivonnaisia tilauksesta puh 050 599 4630 tai ylapihantila@gmail.com. 


UUTUUS! Voit antaa ystävällesi Yläpihan lahjakortin. Summan päätät itse. Kortti on voimassa kaksi vuotta. 

 Bed & Breakfast 2 X 2  hengen huoneissa.  https://www.booking.com/hotel/fi/ylapihan-tila.fi.html HUOMIO KYLMÄNÄ VUODENAIKANA MAJOITTUJAT! Ottakaa mukaan kunnolliset talvikauden makuupussit, sillä kamarit ovat viileitä. Rakennusvirheet vuoksi lämpö ei pysy rakennuksen sisällä. 


Arvokkaassa kulttuuriympäristössä kotimuseo, komea näköala ja opastetut pihakierrokset 


Vastasmännikön muinaiskalmisto ja Itkukivi sijaitsevat Yläpihan tilan mailla. 


Tagit #kesäkahvila #kahvila #tilamyymälä #paikallistuote #Yläpihantila #Sivakka #Valtimo #pohjoiskarjala #maatila #perinnemaisema #kulttuuriympäristömme #sukutila  


Our English speaking guests can find more information about us https://www.ylapiha-farm.webnode.fi

(Tähän uutisia, alennuksia, tarjouksia)Uutiset

Hyvää uutta vuotta 2023!

02.01.2023 23:53
Uusi vuosi alkoi aurinkoisissa merkeissä. Yläpihan Pirtti on talvikaudella auki tilauksesta. Varustaudu lämpimästi, sillä rakennusvirheen vuoksi taloa ei lämmitetä talvella. Kahvila, myymälä, kirpputori ja kotimuseo ovat auki kesä-elokuussa PÄIVITTÄIN klo 12.00-17.00. Milloin paikalla ei ole...

JOULULEIVONNAISIA TILAUKSESTA

18.12.2022 02:06
Helpota joulukiireitäsi ja osta meiltä valmiit leivonnaiset! Kauttamme voit tilata kuivakakut, rusinapitkot, pullat, munkit, karjalanpiirakat ym. laktoosittomat herkut. Varaukset 2 vrk etukäteen puh /WhatsApp 358505994630 tai sähköposti ylapihantila@gmail.com. Nouto Yläpihan Tilalta....

Pohjorinne kivettiin!

04.12.2022 14:23
Pari vuotta sitten järjestetty mesenaattikampanja kivisen niityn kunnostamiseksi huipentui viime viikolla, kun saimme raivuutettua kivet pois. Vielä on jäljellä traktorilla tasoitus. Se jää ensi vuoteen. Kiitokset kaikille hsnkkeessamme mukana olleille! 
<< 1 | 2 | 3 | 4 | 5 >>