Tervetuloa Hannes Häkkisen vanhalle sukutilalle Peri-Sivakan Yläpihaan! Maatilamme sijaitsee komeissa pohjoiskarjalaisissa vaaramaisemissa Nurmeksen Valtimolla Sivakkavaaran kylässä. 

Kesäkahvila, valokuvanäyttely, myymälä , kirpputori ja kotimuseo ovat syyskaudella auki tilauksesta. . Lapsille leluja ja piirustustarvikkeita. Opastetut pihakierrokset klo 13-14. https://aksytammat.fi/p/90/opastetut-kierrokset/ylapihan-tila---pihan-pyrahdys  Maisematakuu!

Tarvitsetko rauhallisen vuosikokouspaikan yhdistyksellesi? Tai juhlapaikan pienelle perhetilaisuudelle? Ota yhteyttä! Meiltä saat sähköt laitteillesi, keittolounaan, pulla- tai kakkukahvit. Pirttiin sopii mukavasti n. 20 henkeä.  Puh/WhatsApp 358505994630 tai mailto:ylapihantila@gmail.com

Muistoja Sivakasta kertovaan kyläkirjaan otetaan vastaan joulukuun loppuun asti mailto:sivakankylakirja@gmail.com Kiitokset kaikille mukana oleville! 

 Maatilalla toimii kesäkahvilaTarjolla tuoretta kahvia, teetä, kaakaota, mehua, limsaa ja jäätelöä. Leikkinurkkauksessa piirrustustarvikkeita, keppiheppa ja leluja. Keittolounas tilauksesta puh 050 599 4630 tai ylapihantila@gmail.com. Tilamyymälässä paikallisia käsitöitä ja lahjatavaraa. Kotikirppis. Leivonnaisia tilauksesta puh 050 599 4630 tai ylapihantila@gmail.com. 


UUTUUS! Voit antaa ystävällesi Yläpihan lahjakortin. Summan päätät itse. Kortti on voimassa kaksi vuotta. 

 Bed & Breakfast 2 X 2  hengen huoneissa.  https://www.booking.com/hotel/fi/ylapihan-tila.fi.html HUOMIO KYLMÄNÄ VUODENAIKANA MAJOITTUJAT! Ottakaa mukaan kunnolliset talvikauden makuupussit, sillä kamarit ovat viileitä. Rakennusvirheet vuoksi lämpö ei pysy rakennuksen sisällä. 


Arvokkaassa kulttuuriympäristössä kotimuseo, komea näköala ja opastetut pihakierrokset 


Vastasmännikön muinaiskalmisto ja Itkukivi sijaitsevat Yläpihan tilan mailla. 


Tagit #kesäkahvila #kahvila #tilamyymälä #paikallistuote #Yläpihantila #Sivakka #Valtimo #pohjoiskarjala #maatila #perinnemaisema #kulttuuriympäristömme #sukutila  


Our English speaking guests can find more information about us https://www.ylapiha-farm.webnode.fi

(Tähän uutisia, alennuksia, tarjouksia)Uutiset

Kiitokset viikonlopusta

15.08.2022 17:19
Kiitokset kaikille kävijöille viikonlopusta! Meillä oli vilkasta ja mokkapalat sekä munkkirinkelit tekivät kauppansa. Samoin jotkut tuotteet. Vuoden kohokohta koettiin perjantaina, kun tuttu niittomies kävi hoitamassa heinikot nurin. Täältä voi tulla korjaamaan ilmaista heinää. Kaivinkone ei...

Kirpputoritapahtuma

11.08.2022 14:08
Kotikirpputorille on saapunut paljon lisää tekstiilejä. Osa sopii nuorisollekin. College-, verkka- ja fleecehousuja. Neuleita, maksimekkoja, ulkoiluvaatteita ym. Seniorituoli 50 €, keinutuoli 50 €, HKPL kitkarenkaat 175/70 R13 50 €. Ja paljon muuta. Kahvio on auki klo 12-17. Maksutapa käteinen tai...

Kesäkahvila auki päivittäin elokuun loppuun asti

07.08.2022 10:08
Yläpihan kesäkahvila on auki päivittäin klo 12-17 elokuun loppuun asti. Tänään on tarjolla mansikkakermakakkua. Marjat omaa tuotantoa. Lisää kirjoituksia otetaan vastaan kyläkirjaan  mailto:sivakankylakirja@gmail.com. Kiitokset kaikille jo tähän mennessä tulleista muisteluista! 
<< 1 | 2 | 3 | 4 | 5 >>